Арестуваха пловдивския бизнесмен Райфъла за палеж на кола

https://crimes.bg/kriminalno/arestuvaha-plovdivskiya-biznesmen-rayfala-za-palezh-na-kola/37464 Crimes.bg
Арестуваха пловдивския бизнесмен Райфъла за палеж на кола

Нови разкрития на Светлозар Лазаров за бандити направили опит за убийство и палежи, този път в Пловдив.




Източник:




2015-01-27 08:41:00


Крими


0

Прочетено: 232722

Кратка връзка








Днес в Пловдив главният секретар на МВР Светлозар Лазаров ще оповести неутрализирането на престъпна група, съпричастна към тежки криминални престъпления, извършени на територията на област Пловдив, включително опит за убийство, палежи и други силови методи за уреждане на взаимоотношения. Само преди няколки дни той направи разкрития пред медиите в София за убийствата на Боби Манджуков и семейство Дамянови.

Ще бъде изяснена и разпространената вчера в медиите информация, че пловдивският бизнесмен Атанас Червенков Райфъла е замесен в палежите на колите на бившата си сътрудничка Павлина Харалавова и на бившия депутат от ГЕРБ Антоний Йорданов,с когото преди време били приятели..

Пловдивският бизнесмен Атанас Червенков Райфъла е арестуван за 24 часа. Той е заловен почти веднага, след като е обявен за общодържавно издирване. Все още не са му повдигнати обвинения.

Днес на пресконференция, на която ще присъстват секретарят на МВР Светлозар Лазаров и шефът на пловдивската полиция Пламен Узунов, ще бъдат оповестени и други престъпления на Райфъла, по които се очаква да му повдигнат обвинение.

 

По думите на Райфъла отношениятана бизнесмена със служителката му Хараланова се влошили, след като бандити нарочили нея, а не жена му, за отвличане. От тогава Хараланова не е служител на Червенков и на делата, които се водеха срещу евентуалните похитители, адвокатът и представи болничен лист, че жената е получила страхова невроза. Автомобилът „Шкода Октавия“, който е бе запален миналата седмица, е собственост на Хараланова, но се е води на името на приятеля й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.