4 години след трагедията: Близките на студента Денис все още се надяват на справедливост

https://crimes.bg/kriminalno/4-godini-sled-tragediyata-blizkite-na-studenta-denis-vse-oshte-se-nadyavat-na-spravedlivost/40318 Crimes.bg
4 години след трагедията: Близките на студента Денис все още се надяват на справедливост

4 години след убийството на Денис Петков убиецът му все още е на свобода

Убийството на студента Денис Петков остава неразкрито. То е само един от много случаи на убийства, които остават нерaзкрити в провинция Съсекс, Англия, години, след като са извършени, пише БЛИЦ, позовавайки се на bg-voice.com.

Студентът умира след еднократно наръгване във врата на East Hanningfield Road в Ретендън, Южен Съсекс. Драмата се разиграва на 11 март 2017 г.

За убийството на нашенеца е обвинен 39-годишен мъж. Но по-късно той е освободен заради твърдението си, че е действал при неизбежна самоотбрана. Липсват доказателства какво точно се е случило.

Почернените близки на Петков коментираха още при освобождаването на убиеца му, че “нямат доверие” на съдебната система във Великобритания. Вече четвърта година убийството на младия мъж остава в графа "неразкрити".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.