39-годишният Цветослав Попов е убитият в Плевен мъж

https://crimes.bg/kriminalno/39-godishniyat-cvetoslav-popov-e-ubitiyat-v-pleven-mazh/37437 Crimes.bg
39-годишният Цветослав Попов е убитият в Плевен мъж

Жена, живееща до местопрестъплението видяла тялото му и сигнализирала полицията




Източник:





2015-01-24 13:00:00


Крими


0

Прочетено: 188496

Кратка връзка








В четвъртък вечер 39-годишният Цветослав Попов бе открит мъртъв на платното между улиците „Иван Вазов” и „Сопот” в центъра на Плевен.

Жена от близките кооперации, която била на терасата си, за да простира, сигнализирала около 23 часа на 112, когато съзряла неподвижното тяло на човек. Въпреки,че кръв не се виждала, жената се стреснала и веднага потърсила съдействие от органите на реда. Пристигналите на мястото лекари, могли само да констатират смъртта на 39-годишния Цветослав. Мъжът не екриминялно проявен и няма досие.

 

При извъшеният оглед криминалистите открили прободна рана в гърба му. Счита се, че мъжът е бил наръган малко преди да бъде намерен, тъй като тялото му било още топло. Разпитите на полицаите пък са установили, че никой не е чул разпра или викове от кръстовището. Очевидци на престъплението няма. Оръжието също не е открито.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.