Жестока катастрофа край Созопол, няколко коли премазаха пешеходец

https://crimes.bg/inczidenti/zhestoka-katastrofa-kray-sozopol-nyakolko-koli-premazaha-peshehodec/38274 Crimes.bg
Жестока катастрофа край Созопол, няколко коли премазаха пешеходец

Кървава трагедия се случи снощи на пътя Бургас - Созопол. Участъкът в района на квартал „Крайморие”е затворен поради пътен инцидент . В резултат е загинал пешеходец. Самоличността на загиналия все още не е не е известна и предстои установяването й,пише Вести.бг, позовавайки се на агенция БТА.

Според първоначалната информация мъжът е вървял в средата на пътното платно. Той е бил ударен последователно от няколко автомобила, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас, пише Вести.бг, цитирайки БТА.

Водачите на моторни превозни средства, които преминават през този пътен участък са информирани да използват обходния маршрут, който преминава през селата Твърдица, Маринка и квартал „Крайморие”.

Пътно-транспортното произшествие е настъпило около 20.35 часа. Днес е извършен оглед с цел събирането на по-детайлна информация по случая и установяване на причините, довели до фаталната развръзка. 

Още един пътен инцидент вчера бе с фатален завършек. Дрогиран шофьор уби човек на пъти. Трагедията се разигра на път Е-79 в района на Враца, където челно са се ударили два автомобила. Виновен за инцидента е 35-годишен мъж, който е шофирал след употреба на дрога. Неговият автомобил навлязъл в насрещното платно. При сблъсъка са пострадали четирима души, а друг е загинал. 


Пострадалите са настанени за лечение във врачанската болница. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.