Жена от Костенец самокатастрофира и загина на място

https://crimes.bg/inczidenti/zhena-ot-kostenec-samokatastrofira-i-zagina-na-myasto/38290 Crimes.bg
Жена от Костенец самокатастрофира и загина на място

Жена загина след като самокатастрофира с автомобила си, узна БЛИЦ. Пътният инцидент се е случил на улица "Цариградско шосе" в Костенец. На място на произшествието е установено, че лек автомобил „Тойота Селика“ е самокатастрофирал. Колата се е ударила в циментова ограда на частен имот, допълва изданието.

Около 8.05 часа вчера в РУ- Костенец е постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие на ул. „Цариградско шосе“, съобщиха от ОДМВР-София. По случая вече е образувано досъдебно производство. Предстои изясняване на причините, довели до трагичния инцидент. 

Вчера още една катастрофа завърши с жертва. Драмата се разигра на главен път Е-79, в района на Враца, където челно се удариха два леки автомобила. Вина за произшествието има 35-годишен водач, който изгубил контрола над управлението на автомобила си и се ударил в челно в движещия се към София лек автомобил със софийска регистрация. 

В резултат от челния удар е загинал млад мъж. Други четирима души са настанени във врачанската болница с леки травми. 

Пристигналите на мястото на инцидента полицаи веднага са подложили на тест за употреба на алкохол и упойващи вещества водачът, виновен за инцидента. Пробата е отчела наличие на амфетамин.

Вчера стана и друг пътен инцидент на пътя за Созопол, където няколко автомобила прегазиха пешеходец. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.