Военният, който удари 3 автомобила в Пловдив, предложил подкуп

https://crimes.bg/inczidenti/voenniyat-koyto-udari-3-avtomobila-v-plovdiv-predlozhil-podkup/34059 Crimes.bg
Военният, който удари 3 автомобила в Пловдив, предложил подкуп

Пияният военен, който помете три коли в Пловдив, е направил нещо по-скандално. Виновникът за невижданото меле в пловдивския район „Тракия”, е предложил рушвет в размер на 1000 лв, но не полицаите , а хората, които го заловили. Той отправил предложението към мъжа, който го заловил при опита му да избяга от местопроизшествието, пише trafficnews.bg, позовавайки се на твърденията на един от свидетелите на инцидента.

След подаването на сигнала на място са се отзовали военна прокуратура и полиция. Органите на реда извършват оглед на местопроизшествието, пише БЛИЦ, позовавайки се на електронното издание. Номерата на личния автомобил на военния служител, който предизвика мелето, вече са свалени.

Патрул на полицията отведе виновника в районното, където той трябва да даде кръвна проба за алкохол. Дрегерът е отчел стойност от 0,90 промила в кръвта на мъжа, предизвикал произшествието.

Военният споделя, че е изгубил контрол над автомобила си, като това е довело до удара му в БМВ, а след това и до сблъсъка с още два автомобила.

Както вече стана ясно, униформеният се е опитал да избяга, но негов съсед успял да го върне на местопроизшествието и да го застави да изчака пристигането на полицията.

Докато чакат, виновникът е влязъл в конфликт с част от хората и едва не се стигнало до саморазправа.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.