Военен помете три коли в Пловдив и се опита да избяга

https://crimes.bg/inczidenti/voenen-pomete-tri-koli-v-plovdiv-i-se-opita-da-izbyaga-2/34050 Crimes.bg
Военен помете три коли в Пловдив и се опита да избяга

Военен предизвика пътен инцидент в Пловдив. Той блъсна три автомобила и се опита да избяга от местопроизшествието. Екшънът се е разиграл в пловдивския квартал „Тракия”. За случилото се съобщава електронното издание TrafficNews, позовавайки се на сигнала на очевидец. 

 

Ударените от военния служител автомобили са били паркирани пред един от жилищните блокове в квартала. След като униформеният ги блъснал, се опитал да избяга с личния си автомобил.

 

Жител на квартала е подгонил военния и дори успял да го върне на местопроизшествието, където по-късно по сигнал е пристигнал патрул на КАТ.

 

От видеото, заснето от очевидец, става ясно, че военният и един от гражданите си разменят обиди. Разправията между тях едва не се превърнала във физическа саморазправа. Очевидци споделят, че военният е бил в нетрезво състояние.

 

След тест с дрегер е отчетен резултат от 0,90 промила алкохол в кръвта. Виновникът е бил откаран към районното за даване на кръвна проба.

 

„Отивах на работа. Трябваше в 15:00 часа да застъпя. Видях, че ударих едната кола, но не знаех, че още два са засегнати… ще си поема щетите. Какъв е проблемът? Не ме оправдава… Но закъснявах за работаИма си полиция, дрегери, мрегири – всичко ще направя. На всеки се случва”. Това са били думите на военния пред един от свидетелите. Очевидци споделят, че той е бил видимо неадекватен, пише БЛИЦ.


 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.