Внесоха акта срещу Атанаска Георгиева за убийството на малката Алекс от Поморие

https://crimes.bg/inczidenti/vnesoha-akta-sreshtu-atanaska-georgieva-za-ubiystvoto-na-malkata-aleks-ot-pomorie/36921 Crimes.bg
Внесоха акта срещу Атанаска Георгиева за убийството на малката Алекс от Поморие

Прокуратурата внесе обвинителен акт срещу Атанаска Георгиева за убийството на 8-годишната Алекс от Поморие, съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата. Окръжна прокуратура – Бургас внесе обвинителен акт в Бургаския окръжен съд срещу Атанаска Георгиева за убийството на 8-годината Александра Тодорова от град Поморие. Георгиева е обвинена за това, че умишлено е умъртвила детето по особено жесток начин (чл. 116, ал.1, т.4 от НК). В хода на разследването са разпитани 65 свидетели, иззети са множество веществени доказателства, представени са експертизи от 12 вещи лица, приложени са значителен брой писмени доказателства. От 11 април 2014 г.на Георгиева е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“.The post Внесоха акта срещу Атанаска Георгиева за убийството на малката Алекс от Поморие appeared first on zonaburgas.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.