Тийнейджър загина в Приморско

https://crimes.bg/inczidenti/tiyneydzhar-zagina-v-primorsko/38078 Crimes.bg
Тийнейджър загина в Приморско

Нелеп инцидент в Приморско отне живота на тийнейджър след падане от изоставен строеж. Обектът се намира в непосредствена близост до ММЦ-Приморско, съобщава БЛИЦ.бг, позовавайки се на Флагман.бг.

Очевидци споделят, че трагедията се е разиграла в минутите около полунощ. Две момчета се покатерили на върха на 20-метровия изоставен строеж. При опит да си направят селфи, едното момче пада и загива на място. 

Минути след подаване на сигнала на място пристигат полиция, пожарна и линейка. Травмите на тийнейджъра били несъвместими с живота. На мястото на инцидента се извършват повторни огледи.

За изминалото денонощие това е третият фатален инцидент с младо момче. Tази сутрин младеж загина при тежка катастрофа на столичния булевард "Сливница". Автомобилът, управляван от него, се е ударил в стълб. За инцидента сигнализираха потребители на фейсбук групата "Люлин". Самоличността на загиналия младеж все още не е установена. 

При още един инцидент 16-годишно момче загуби живота си тази сутрин. Трагедията се разигра по пътя между Пловдив и Пазарджик. Младежът пътувал в автомобила на свой приятел с компания, която се прибирала от Пловдив.

Колата, с която били момчетата, неочаквано излязла от пътното платно и се врязала в движещия се в другата лента бус, превозващ работници. При инцидента тежко пострадала е и една жена, която е била откарана в болница. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.