Свидетели направиха нови разкрития за двойното убийство в Пловдив

https://crimes.bg/inczidenti/svideteli-napraviha-novi-razkritiya-za-dvoynoto-ubiystvo-v-plovdiv/34033 Crimes.bg
Свидетели направиха нови разкрития за двойното убийство в Пловдив

Огледите в пловдивския квартал „Гагарин”, където снощи бе извършено жестоко двойното убийство, приключиха. Намиращите се в близост складове все още остават затворени, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Марица". 

В складовата база дейност извършват тапицери и шлайфисти. В близост работи и печатница. Само в две от помещенията имаше работници днес.

Служители в складовата база са хората са категорични, че никога не са виждали двамата съдружници да се карат.

Огнян Брайков, който е шлайфист и работи точно срещу сградата, в която се разигра кървавата драма, споделя че нищо не е чул, тъй като при него цял ден е много шумно. Той научил от свой клиент за случилото се.

Шлайфистът споделя, че убиецът и една от жертвите му се разбирали много добре. Убитият млад мъж и неговият съдружник често се събирали, за да си направят барбекю на двора.

"Познавам ги като спокойни хора. Зачерниха са две семейства – малкият имаше дете. Не знам какво им е щукнало, от вчера се чудя какво им е станало. Чух, че имали криминално минало", споделя Брайков. 

Таня Георгиева, която също работи в складовата база споделя следното: „Виждала съм ги по физиономия, не е хубаво за умрелите да се говори така, но бяха неприятни“.

45-годишният Йордан Таков, който е задържан за убийството, е направил самопризнания. Той твърди, че престъплението е извършено в условията на самоотбрана.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.