Смъртоносна катастрофа в столицата

https://crimes.bg/inczidenti/smartonosna-katastrofa-v-stolicata/38075 Crimes.bg
Смъртоносна катастрофа в столицата

Смъртоносен пътен инцидент се разигра в столицата, научи БЛИЦ. Произшествието е станало на булевард „Сливница“ в посока центъра, твърдят коментари във фейсбук групата „Люлин“.

 

„Стълбът е в колата...от нея няма нищо... жалко!“, споделя споделя потребителка на мрежата, която уточнява, че инцидентът е станал около шест часа тази сутрин.

 

Друг свидетел споделя, че катастрофата е завършила със смъртен случай. „Минавах от там на път за работа. Точно в този момент от колата вадиха труп на младо момче. Жалко“, пише очевидецът.

 

„Жалко за загиналото младо момче. Колата е смазана, както и всичко около нея“, допълва друга жена. Все още се изяснява какви са причините за смъртоносния инцидент. Самоличността на жертвата също не е установена. 

 

Тази сутрин загина и 16-годишно момче при друг пътен инцидент на пътя Пловдив-Пазарджик. То е пътувало в автомобила с други момчета. Младежите се прибирали от Пловдив. Неочаквано колата, в която пътували, навлязла в насрещното платно, където се ударила челно в бус, превозващ работници. 

 

В резултат от зверския удар на място е загинало момче на 16 години. Пострадала е и една жена, която е тежко ранена. Тя е откарана в близката болница. 

 

Преди дни при челен сблъсък живота си загуби и мъж на 64 години. Драмата се разигра в бургаския квартал "Меден рудник", където лек автомобил се удари челно в бетоновоз. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.