Протест в Костинброд: Жителите искат кмета да остане в ареста

https://crimes.bg/inczidenti/protest-v-kostinbrod-zhitelite-iskat-kmeta-da-ostane-v-aresta/37990 Crimes.bg
Протест в Костинброд: Жителите искат кмета да остане в ареста

Жителите на Констинброд излязоха на протест с искането кметът Трайко Младенов да бъде върнат в ареста. Той вече излезе от там срещу гаранция от 5000 лв. 

Миналата неделя градоначалникът участва в пътен инцидент, при който загина мотоциклетист на 34 години. Близки на загиналия мъж настояват Трайко Младенов да остане в ареста и го призовават да признае вината си, пише Вести.бг, позовавайки се на Нова.бг. 

Те са категорични, че инцидентът се е случил по вина на градоначалника и настояват той да получи възможно най-тежкото наказание. 

Бащата на загиналия мотоциклетист заяви пред репортери на "Здравей, България", че версиите на кмета си противоречат. 

"Първо колата е била преместена, за да не пречи на движението, а след това каза, че от удара е полетяла там”, заяви в предаването почерненият мъж. 

Според разследващите, сблъсъкът е бил перпендикулярен. Двете превозни средства са се сблъскали в резултат от забранен обратен завой, направен от Трайко Младенов. Мотоциклетистът се е движил със 150 км/ч, гласи официалната информация.

"След като ударът е бил перпендикулярен, не е възможно той да е от изпреварване. Няма как да е бил в лявата лента", заяви бащата на загиналия мъж. 

Той отказа да коментира информацията на разследването, че синът му се е движил с превишена скорост. 

Източник: www.vesti.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.