Порноклипът с ученичката от Кърджали бил пуснат в интернет за отмъщениe

https://crimes.bg/inczidenti/pornoklipat-s-uchenichkata-ot-kardzhali-bil-pusnat-v-internet-za-otmashtenie/37100 Crimes.bg
Порноклипът с ученичката от Кърджали бил пуснат в интернет за отмъщениe

Порноклипът с 15-годишната ученичка от Кърджали е пуснат в интернет за отмъщение. 13-годишният разпространител на видеото е искал да злепостави мъжът от горещите сцени, пише 24 часа. Причината е, че участникът в клипа бил любовник на майката на малолетния разпространител.снимка: 24 часаМомчето не подозирало, че порното ще предизвика толкова голям отзвук в обществото, защото и преди в социалните мрежи са били разпространявани подобни видеа. Последният подобен случай, свързан с Кърджали, е от миналата година. В разпространения тогава клип 17-годишна ученичка прави орална любов. The post Порноклипът с ученичката от Кърджали бил пуснат в интернет за отмъщениe appeared first on zonaburgas.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.