Поредица от тежки катастрофи в страната с 6 жертви, две от тях са деца

https://crimes.bg/inczidenti/poredica-ot-tezhki-katastrofi-v-stranata-s-6-zhertvi-dve-ot-tyah-sa-deca/38081 Crimes.bg
Поредица от тежки катастрофи в страната с 6 жертви, две от тях са деца

Само за няколко часа на територията на страната ни са станали 4 пътни инцидента, завършили с шест жертви, две от които деца.

 

От пресцентъра на ОДМВР-Варна съобщават, че на пътя Варна-Бургас е станала катастрофа, при която са загинали жена и дете. Около 10:15 ч. в района на с. Горица е възникнало тежко пътнотранспортно произшествие между лек автомобил "Опел" с чуждестранна регистрация и камион.

 

На място в резултат от удара живота си са загубили жена и дете от лекия автомобил. Водачът на колата е бил е тежко състояние. Той е откаран в болница, където по-късно е издъхнал, предава Нова тв.

 

Заради инцидента се наложи временно отклоняване на движението в двете посоки през с. Рудник (Мелницата) - с. Попович - гр. Обзор и обратно.

 

 

Днес по-рано момче на 16 години загина при удар между кола и бус. Тежко пострадала е и една жена. Лекият автомобил се озовал в насрещното движение и се е ударил в микробуса, който превозвал работници. 

 

По-рано днес 21-годишен мъж загина, след като автомоболът му изхвърчал от пътя в дере. Инцидентът е станал край Владая. 

 

В София загина мъж на 29 години, след като удари челно автомобила си в стълб. Поредният за днес пътен инцидент се случи тази сутрин на столичния булевард "Сливница", пише Вести.бг.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.