Пиян шофьор помете линейка с пациент

https://crimes.bg/inczidenti/piyan-shofyor-pomete-lineyka-s-pacient/34047 Crimes.bg
Пиян шофьор помете линейка с пациент

Тази нощ е станала тежка катастрофа с линейка, пътуваща от Перник, пише електронното издание ZaPernik.com, цитирано от Блиц. Инцидентът се е случил малко преди 2 часа сутринта, когато пиян шофьор засича пернишката линейка. Автомобилът на Спешна помощ е превозвал пациент към софийска болница. Сигналът за катастрофата е подаден на тел. 112, минути след сблъсъка.

 

Произшествието е станало в близост до Александровска болница. Въпреки усилията си, шофьорът на линейката не успял предотврати катастрофата или поне да омекоти удара. В резултат от това линейката се е ударила в дърво. 

 

Автомобилът на Спешна помощ е смазан, а всички, които са пътували в него, са пострадали.

 

Медицинската сестрата е с гръдна и коремна травма. Лекарката е с комоцио и хематом на главата. И двете са били откарани в „Пирогов“. Пациентът, който е пътувал в линейката, както и нейният шофьор, са настанени във ВМА.

 

Шофьорът вече е изписан. Той е с контузия на краката. Междувременно стана ясно. че директорът на Спешното отделение в Перник д-р Валери Симеонов не отговаря на телефонните обаждания на колегите си. Неговата заместничка - д-р Шишкова разбрала за инцидента, но отказала да се яви на работа и да пътува от Трън.

 

Лекарка от Спешното отделение е пристигнала извънредно на работа, за да замести пострадалата си колежка. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.