Нови подробности за трагедията край Враца: Жена загуби мъжа и детето си, а виновникът е на свобода

https://crimes.bg/inczidenti/novi-podrobnosti-za-tragediyata-kray-vraca-zhena-zagubi-mazha-i-deteto-si-a-vinovnikat-e-na-svoboda/38293 Crimes.bg
Нови подробности за трагедията край Враца: Жена загуби мъжа и детето си, а виновникът е на свобода

Съпругата на загиналия 25-годишен шофьор в зверската катастрофа между врачанските села Люти дол и Ребърково е загубила бебето си в резултат от травмите при удара, пише БЛИЦ, позовавайки се на информацията на TrafficNews.

 28-годишната жена остава в интензивното отделение на болницата във Враца. В болничното заведение са настанени и двете й деца - момче на 12 години и момиче на 10 години. Те също са с множество фрактури.

В колата е пътувала и бабата на децата, която също е с множество наранявания.

Лекарите все още не са съобщили на почерненото семейство за смъртта на младия мъж.

Семейството живее в София. То е пътувало с автомобил "Мазда" към столицата , когато върху колата им е връхлетял "Сеат Ибиса" с врачанска регистрация. Зад волана на втория автомобил се оказа 39-годишен мъж. Установено е, че той е бил под влиянието на амфетамин в момента на инцидента и това е доказано чрез взетите му проби. С него е пътувала и сестра му.

Дрогираният шофьор предприел рисково изпреварване, навлизайки в лентата за насрещно движение.

Шофьорът на маздата е издъхнал в линейката. Травмите му са били несъвместими с живота.

Близки на пострадалото семейство от София алармираха, че виновният шофьор е бил освободен да се прибере в Козлодуй. От полицията във Враца потвърдиха това, но поясниха, че от виновника ще бъде потърсена отговорност след възстановяването му.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.