МВР с шокиращи подробности за катастрофата с кмета на Костинброд

https://crimes.bg/inczidenti/mvr-s-shokirashti-podrobnosti-za-katastrofata-s-kmeta-na-kostinbrod/37979 Crimes.bg
МВР с шокиращи подробности за катастрофата с кмета на Костинброд

катастрофа с кмета на Костинброд



От МВР направиха нови разкрития за катастрофата с участието на кмета на Костинброд - Трайко Младенов, която завърши с една жертва. Инцидентът се случи вчера. Малко след 19,00 часа на телефон 112 е постъпил сигнал за произшествието на кръговто на входа на Костинброд. Мотор и лек автомобил, в който е бил Трайко Младенов, се удариха на входа на града.

При сблъсъка загина водачът на мотора, който е на 34 години. От МВР не съобщават дали Трайко Младенов е бил зад волана на участващия в инцидента автомобил или просто е пътувал в него.

От изнесената информация става ясно, че водачът на колата, участвала в мелето, е на 39 години. Справка, извършена от репортери на БЛИЦ установи, че Трайко Младенов е роден на 25 януари 1980 година.

От МВР не разкриват самоличността на шофьора на автомобила, но уточняват единствено, че е взета алкохолна проба от него. Резултатите са отрицателни. 

Причините за възникналия инцидент, който отне живота на 34-годишния моторист, все още са в процес на изясняване, допълва изданието. 

МВР съобщава и за още една тежка катастрофа. Инцидентът се е случил тази сутрин на АМ "Тракия". Движението в участъка на 193-ти километър в посока столицата се  осъществява в лентата за изпреварване. Не се съобщава за жертви и тежко пострадали, предава БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.