Мъж загина при нелеп пътен инцидент в Панагюрище

https://crimes.bg/inczidenti/mazh-zagina-pri-nelep-paten-incident-v-panagyurishte/38295 Crimes.bg
Мъж загина при нелеп пътен инцидент в Панагюрище

 

Нелеп пътен инцидент стана причината за смъртта на мъж в Пазарджишко, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик. Драмата се е разиграла около 23:00 чaсa в сряда. Тогава в РУ-Панагюрище бил получен сигнал за пътен инцидент. Подадена е информация за прегазен мъж на кръстовище в средногорския град. Незабавно към мястото на произшествието са били насочени екипи на РУ-Панагюрище и Спешна помощ, пише БЛИЦ.

Пострадалият П.П. на 57 г. от същия град е заварен в тежко състояние от пристигналите медици. Той е починал още по време на транспортирането му към болницата в града.

В хода на разследването било установено, че малко преди инцидента е възникнала свада между две групи младежи от района. Загиналият П.П. бил в едната група. Той се обадил на сина си и го помолил да доведе още хора, които да му помогнат.

Младежите се запътили към мястото. Те пътували с лек автомобил "Ауди“, управляван от 18-годишния Р.К., който също е родом от Панагюрище. 

Младежът шофирал с несъобразена скорост. В тъмнината той не видял лежащия на пътя П.П. Аудито буквално премазало мъжа. В резултат от удара и тежките травми, 57-годишният мъж починал.

Виновникът за инцидента, който имал от няколко месеца свидетелство за управление на МПС се уплашил и първоначално решил да се укрие. Но малко по-късно осъзнал какво точно е направил и сам се предал в РУ-Панагюрище. Той ще остане в ареста за срок от 24 часа. Случаят е предаден на прокуратурата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.