Катастрофа край Драгоман взе една жертва

https://crimes.bg/inczidenti/katastrofa-kray-dragoman-vze-edna-zhertva/38080 Crimes.bg
Катастрофа край Драгоман взе една жертва

Катастрофите в днешния ден нямат край. Поредният инцидент на пътя завърши с жертва. Мъж загуби живота си след сблъсък между ТИР и три леки автомобила. Произшествието е станало край Драгоман, съобщиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи, пише БЛИЦ.

 

Инцидентът се е случил към 15.10 часа в района на Драгоман. Полицейски екипи веднага са били насочени към мястото на инцидента. По първоначалната информация водачът на камиона е починал при удара. Започва оглед на мястото, където се е разиграла трагедията. Пътят Драгоман-Калотина е затворен. Мярката е свързана с временно ограничаване на движение на моторни превозни средства и в двете посоки на пътя, пише БЛИЦ.

 

Още един инцидент в днешния ден завърши фатално. Трагедията се е разиграла тази сутрин на столичния булевард "Сливница", където млад мъж се вряза в стълб. Колата е смазана до неузнаваемост, споделят очевидци във фейсбук групата "Люлин". В процес на изясняване са причините за инцидента. Все още не е установена и самоличността на загиналия мъж, който е на видима възраст около 30 години. 

 

При друг инцидент, станал тази сутрин, живота си загуби момче на 16 години. Трагедията е станала на пътя Пловдив-Пазарджик, където автомобил навлиза в насрещната лента и се удря челно в движещия се там бус. На място загива 16-годишен младеж, а жена е в тежко състояние. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.