Катастрофа блокира движението на АМ "Тракия"

https://crimes.bg/inczidenti/katastrofa-blokira-dvizhenieto-na-am-trakiya/34048 Crimes.bg
Катастрофа блокира движението на АМ "Тракия"

Днес около 13.42 часа е станала автомобилна катастрофа в участъка 150 - 151 км на АМ "Тракия", в посока Бургас. По първоначална информация няма сериозно пострадали. На мястото на инцидента са се отзовали полицейски екипи, които работят за установяване причините за произшествието. До приключване на следствените действия се спира движението в посочената отсечка.

Движението на автомобилите се пренасочва по обходен маршрут през 133 км - път ІІ-56 - път І-8 - с. Поповица - с. Плодовитово, пише БЛИЦ. Не се съобщава за жертви и тежко пострадали, а единствено за блокиране на движението в пътния участък. 

Тежък пътен инцидент стана в столицата миналата вечер два часа след полунощ. Произшествието е станало на метри от Александровска болница. Ударили са се лек автомобил и линейка. Виновен за инцидента е шофьорът на колата, който е седнал зад волана след употребата на алкохол. 

В линейката са пътували двама души медицински персонал и един пациент. Всички са пострадали. Пациентът е бил настанен във ВМА. Той е пътувал от Перник към столицата с екип на Спешна помощ. Лекарката и медицинската сестра също са пострадали. Те са били приети в "Пирогов". 

Шофьорът на линейката също е с травми на краката. Но той е бил освободен за домашно лечение. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.