Кървав екшън в столично училище

https://crimes.bg/inczidenti/karvav-ekshan-v-stolichno-uchilishte/34051 Crimes.bg
Кървав екшън в столично училище

Невиждан екшън се разигра в столичното 3 СУ „Марин Дринов”, което се намира в квартал „Илинден“. За кървавия екшън съобщава БЛИЦ, позовавайки се на разказа на жена, чието дете учи във въпросното училище.

Тя споделя, че екшънът е бил провокиран от група ученички, които започнали да бият и ритат в корема две момчета на видима възраст около 11-години.

„Не разбрахме защо момичетата са нападнали съучениците си. Но на мястото на инцидента имаше лекари, които преглеждаха пострадалите момчета. Чух, че те са били ритани в корема“, споделя читателката на БЛИЦ.

Екшънът не приключил след укротяването на побеснелите ученички и кървавата свада, спретната от тях.

„Чухме как двама мъже крещят. Те се оказаха родители на деца, които учат тук. Не знам дали точно техните деца са участвали в сбиването. Но мъжете спореха доста ожесточено. Изведнъж един от тях започна да налага други и да удря главата му в стената. Шурна кръв“, споделя с ужас майката, сигнализирала до БЛИЦ.

Двамата мъже били разтървани, а педагозите веднага подали сигнал в полицията.Не е ясно какво е състоянието на двете пострадали момчета, които бяха бити от съученичките си, както и на пострадалия мъж. Неизвестни остават причините за кървавата свада, разиграла се в столичното училище. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.