Арест след касапницата край Лесово

https://crimes.bg/inczidenti/arest-sled-kasapnicata-kray-lesovo/39690 Crimes.bg
Арест след касапницата край Лесово

Арест след касапницата край Лесово

След касапницата край Лесова е задържан шофьорът от Украйна, който предизвика тежката катастрофа край тази сутрин. Мярката му е за 24 часа. По време на сблъсъка шофьорът на камиона спрял на пътното платно. Той е чакал да премине границата.

От Пътна полиция разкриха какъв е резултатът от пробите на кръвта му. Установено е наличие на алкохол, но в минимално количество.

Наблюдаващият прокурор съобщи, че спирачният път на микробуса е бил около 30 м. Шофьорът зад волана на буса загина на място. Той е бил с дългогодишен опит зад волана. В кръвната му проба не е открит алкохол.

Транспортната фирма е с регистрация в Сливен, предава БНТ.

Трима души са загиналите при тежката катастрофа, а 16 са тежко пострадали. Някои от тях са настанени за лечение в болницата в Ямбол. Най-тежко ранените са транспортирани до "Пирогов" с военен самолет "Спартан", съобщава БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.