8-годишно дете пострада при катастрофа в Кърджали

https://crimes.bg/inczidenti/8-godishno-dete-postrada-pri-katastrofa-v-kardzhali/38296 Crimes.bg
8-годишно дете пострада при катастрофа в Кърджали

Момиче на 8 години е настанено с натъртвания в здравно заведение в Кърджали, след като пострада при пътен инцидент. В удара са участвали "Фолксваген", управляван от 20-годишна и "Фиат", който е блъснал първия автомобил.

В областта за вчера са пострадали общо двама души при пътни произшествия, съобщиха от ОДМВР-Кърджали.

Фиатът, който е участвал в тежкия пътен инцидент, е бил управляван от водач на 74 години. Той отнел предимство на другия автомобил на кръстовището между бул."България" и ул."Металург" в Кърджали. Това се е случило малко след 13 часа.

В 12:40 часа вчера в Джебел е станал още един пътен инцидент. 55-годишен водач на таксиметров автомобил "Дачия" е предприел завиване на ляво в участък, където това е  забранен. В него се ударил движещ мотоциклетист. Водачът на мотора е на 46 години. Той е бил откаран от екип на Центъра за спешна помощ за преглед. След това е бил настанен в болницата в Кърджали с множество контузни по тялото.

Друг инцидент е станал снощи около 21,30 часа. Произшествието се е случило в района на село Върбен, където 29-годишен водач на "Мерцедес" се блъснал в еластична ограда. На шофьорите, участвали в трите катастрофи, е направен тест за алкохол. Пробите са отчели отрицателен резултат, пише БЛИЦ.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.