19-годишен причини тежка катастрофа във Варна

https://crimes.bg/inczidenti/19-godishen-prichini-tezhka-katastrofa-vav-varna/34060 Crimes.bg
19-годишен причини тежка катастрофа във Варна

От полицията във Варна съобщават за поредния тежък пътен инцидент. Около 15:30 часа днес, на бул. "Христо Ботев", в посока центъра, в непосредствена близост до автобусна спирка "Осми декември", е възникнало произшествие, пише БЛИЦ, позовавайки се на Петел бг.

 

Виновник за инцидента е 19-годишен водач, който е бил зад волана на автомобил "Фолксваген" Той е застигнал колона от автомобили, но изведнъж се отклонява вдясно. В този момент е ударил в престояващ в дясната лента автомобил. Следва удар в стълб.

 

В резултат от сблъсъка са пострадали двама души. Те са пътували в автомобила. Пострадал е 19-годишният шофьор, който е настанен в Реанимацията на МБАЛ "Св. Анна". Той е с множество фрактури на таза, Образувано е досъдебно производство по случая.

 

Друг тежък пътен инцидент се случи миналата нощ в столицата. На метри от Александровска болница пиян шофьор помете линейка с пациент, пътуващ към болницата. Линейката е изпратена от Спешна помощ Перник в столицата, за да транспортира болния пациент. Шофьорът на линейката е направил всичко възможно да избегне удара, но не е успял. Пострадали са всички пътници в автомобила на Спешна помощ. В него са пътували лекарка и медицинска сестра, които са настанени в "Пирогов". 

СНИМКА БЛИЦ

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.