16-годишен ученик се удави в Слънчев бряг

https://crimes.bg/inczidenti/16-godishen-uchenik-se-udavi-v-slanchev-bryag/37995 Crimes.bg
16-годишен ученик се удави в Слънчев бряг

16-годишно момче се удави в Слънчев бряг. Ученикът е родом от Кнежа, съобщи МВР Бургас за "24 часа". 

 

Тийнейджърът е бил на лагер заедно със съучениците си. Последно е бил забелязан от тях към 11,00 часа в базата. Половин час по-късно той е бил изваден от морето от спасителите на Централния плаж в курорта. Момчето е било живо към момента на спасителната акция, но с жизнени показатели, несъвместими с живота. 

 

Това е поредният инцидент, завършил с удавяне. В последния ден от миналия месец се удавиха трима души. Една от жертвите е 48 годишна жена от Бургас. Тя се е удавила на неохраняемия плаж Иракли. Тя влязла в морето заедно със съпруга си. Двамата били 30-40 метра навътре. Тялото на удавената жена е било извадено от летовник от Враца. 

 

Два часа по-късно същия ден мъж на 44 години се удави на плаж "Делфин" край Ахтопол. Мъжът е родом от Пловдив. След инцидента тялото му бе откарано за аутопсия от Съдебна медицина Бургас. 

 

Три часа по-късно е получен сигнал за поредния инцидент в поморийската местност "Косата". Удавникът е 64-годишен мъж от София. Той е влязъл сам в морето. Тялото му е открито на плажната ивица на неохраняем плаж пред почивна станция "Мак". 

 

Вчера 12-годишно момче се удави във вир на река Вит. 

 

Източник:https://www.24chasa.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.