16-годишен младеж загина при челен сблъсък край Пловдив

https://crimes.bg/inczidenti/16-godishen-mladezh-zagina-pri-chelen-sblasak-kray-plovdiv/38076 Crimes.bg
16-годишен младеж загина при челен сблъсък край Пловдив

Младеж на 16 години загина при пътен инцидент на пътя Пазарджик-Пловдив. Произшествието се е случило в района на моста на река Луда Яна, съобщава Вести.бг, цитирайки говорителят на ОДМВР – Пазарджик Мирослав Стоянов, който говори в ефира на радио "Фокус".

 

При инцидента лек автомобил се е ударил челно в бус. Неочаквано колата е навлязла в насрещното платно и се е ударила в микробуса, превозващ работници. На място е загинало 16-годишно момче. При удара е пострадала и жена, която е ранена тежко. Тя е настанена за лечение в близката болница.

 

В катастрофиралия автомобил са пътували младежи. Те са се прибирали от Пловдив.

 

Инцидентът стана причина за временното затваряне на пътя. За преминава през района се използваха обходни маршрути през селата Огняново и Мало Конаре. Към настоящия момент движението вече е възстановено. Това съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура".

 

Рано сутринта още един инцидент завърши трагично. За него сигнализираха потребители на фейсбук групата "Люлин". Жена споделя, че на път за работа е видяла на булевард "Европа" автомобил, ударил се в стълб. Друг очевидец споделя, че докато е минавал от там, от автомобила са вадили тялото на младо момче. 

 

Все още не е ясно каква е причината за зловещата катастрофа. Самоличността на загиналия младеж също не е установена, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.