От кои зодии са най-големите престъпници?

https://crimes.bg/vodeshha-tema/ot-koi-zodii-sa-nay-golemite-prestapnici/42150 Crimes.bg
От кои зодии са най-големите престъпници?

 

Колко истински престъпници познавате?

 

Оказва се, че зодиакалният знак влияе на това дали един човек има склонност да извърши престъпление. Ето кои са зодиите, от които най-често стават престъпници: 


Скорпион

Имат много от характеристиките на престъпниците - мистериозни са, напрегнати, фокусирани, точни. И когато някой ги предизвика или им навреди, знаят как да отмъстят и да ударят в най-слабото място. Скорпионите биха извършили престъпление, ако някой ги нарани много - за да си го върнат. Страстни са и губят реалната си представа за света, само и само да отмъстят и да усетят, че има някаква справедливост. Имат брилянтен ум, измислят много интересни неща и рядко властите ги хващат. Опасни са.

 

Овен

Овните се наслаждават, когато унижат някого и затова биха поели риска да извършат престъпление. Действат доста импулсивно, така че реално не обмислят какви ще са последствията и се впускат. Много са изненадани, когато ги хванат и трябва да си платят за това, което са направили. Вярват, че всичко ще им се размине и ще имат късмет да не ги накажат. Когато рискуват и вършат опасни за живота неща, винаги се измъкват невредими, затова мислят, че имат късмет. Но, ако кажат нещо неподходящо на полицай или карат с превишена скорост, веднага ги хващат.

 

Водолей

Винаги си мислят, че са далеч по-умни от другите. Извършват дребни престъпления и често са хакери. Самозабравят се. Всеки път, когато нещо им се размине, те си мислят, че е заради ума им и стават все по-смели и самоуверени. Индивидуалисти са, бунтари, различни и затова си мислят, че са над закона. Случва се да извършват престъпления, защото търсят справедливост и искат да си върнат на истинските престъпници. 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.