Иван Гешев с остро изказване на заседанието на Комисията по противодействие на корупцията

https://crimes.bg/vodeshha-tema/ivan-geshev-s-ostro-izkazvane-na-zasedanieto-na-komisiyata-po-protivodeystvie-na-korupciyata/28315 Crimes.bg
Иван Гешев с остро изказване на заседанието на Комисията по противодействие на корупцията

Иван Гешев направи остро изказване на заседанието на Комисията по противодействие на корупцията. Главният прокурор за пореден път обърна внимание на поведението на родните депутати и по-конкретно – на разни кирчовци и кокорчовци, които очевидно не са запознати с поведението, подобаващо на един народен представител.


„Ще трябва да започнем с обучение по това да броим присъстващите народни представители“, обяви Гешев.


За пореден път, в опита си да злепоставят главния прокурор, народните представители показаха колко некомпетентни са и колко закъсняло е да напуснат сградата на Народното събрание.


Всъщност простокировците, в тандем с ДеБе, се опитаха да превърнат заседанието в предизборна кампания. Гешев обаче не се поддаде на провокацията и запази завидно спокойствие пред действията на управляващите в оставка. И демонстрира уважение към институцията Народно събрание.


Можете да се убедите сами с ексклузивното ни видео.


[fvplayer id="3"]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.