Елена Гунчева мина тайно под венчило (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

https://crimes.bg/vodeshha-tema/elena-guncheva-mina-tayno-pod-venchilo-galeriya-snimki/27581 Crimes.bg
Елена Гунчева мина тайно под венчило (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Бившият народен представител от редиците на „Възраждане“ Елена Гунчева, мина тайно под венчило.


За никого не е тайна, че от известно време насам тя е на нож с лидера на партията Костадин Костадинов.


През миналата седмица Гунчева решила да узакони дългогодишната си връзка и вдигна тайна сватба. 51-тодишната юристка мина под венчило изненадващо за всички. Тя каза заветното „Да“ на приятеля си Велислав Гривов, с когото отдавна живеят на семейни начала.


запознати издават, че решението й не е случайно, а е породено от факта, че подготвя нов политически проект и за целта се налага да прокламира семейните ценности. До последния момент устатата пловдивчанка криела мястото и датата на сватбата, тъй като не искала събитието да бъде помрачено от появата на папараци и наблюдатели на личното й щастие.


За булчинска рокля Елена Гунчева заложила на нестандартния зелен цвят. Сватбеният й тоалет е изработен от български дизайнер. Тя била категорична, че не желае да споделя с много хора подписа в гражданското, тъй като това е личен акт. Вярвала, че по този начин щастието на младоженците ще е по-дълготрайно.


Бракосъчетанието било извършено в една от църквите в Пловдив от свещеник, близък на новото семейство. За дата на сватбата си младоженците избрали 25 септември. След като минала под венчило, тя е добавила с тире фамилията на съпруга си Гривова към своята.


За Гунчева това е втори брак. От първия си има син, чиято самоличност и до ден днешен отказва да разкрие в публичното пространство.

Със съпруга й Велислав се запознали по време на протестите в столицата през лятото на 2020 г.


Първият път, в който имената им бяха споменати заедно бе при инцидент в пещерата Леденика, където Гривов счупил крак и се наложило да бъде извикан екип на Спешна помощ, който да го транспортира до болницата във Враца.

Източник: Уикенд


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.