WINBET вече приема депозити през Apple Pay

https://crimes.bg/uncategorized/winbet-veche-priema-depoziti-prez-apple-pay/27237 Crimes.bg
WINBET вече приема депозити през Apple Pay

Клиентите на сайта winbet.bg вече могат сигурно и  безопасно да депозират средства за игра чрез Apple Pay.


 


Депозитът на средства за игра на сайта на WINBET чрез Apple Pay е наличен за всички потребители, които използват устройства на Apple и този инструмент за разплащане. Достатъчно е клиентът да заяви това в момента на депозита, като не е необходима допълнителна верификация на дебитната или кредитна карта, която клиентът използва със своя Apple Pay wallet.


 


Минималната сума на един депозит чрез Apple Pay е 10 лв. (или 5 евро), а максималната сума, която може да бъде депозирана в рамките на един ден е 10 000 лв. или 5 000 евро.


 


Изплащането на печалби продължава да се осъществява с познатите и досега методи – към верифицирана на сайта кредитна или дебитна карта, на касите на Easy Pay, Fast Pay и Cashterminal, чрез epay.bg, Skrill или чрез банков превод.


 


С добавянето на възможност за депозити на средства чрез Apple Pay WINBET осигурява на своите клиенти още едно удобно и надеждно средство за разплащане и още по-качествено потребителско преживяване.


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.