WINBET и Българската федерация по ръгби подновиха партньорството си

https://crimes.bg/uncategorized/winbet-i-balgarskata-federaciya-po-ragbi-podnoviha-partnyorstvoto-si/27380 Crimes.bg
WINBET и Българската федерация по ръгби подновиха партньорството си

   Българската федерация по ръгби и WINBET продължиха и разшириха партньорството си и логото на компанията вече ще украсява фланелките на националните отбори по ръгби мъже и жени, бе съобщено на пресконференция в столицата.


 


Подновяването на партньорството между федерацията и компанията е логично продължение на отношенията между двете страни след чувствителния напредък, който отбелязват нашите национали.


 


По време на събитието, Мая Илиева, играещ треньор на женския национален отбор по ръгби-7 и Цветостин Цветков, играч от мъжкия национален отбор и треньор на националния отбор до 18 г., представиха новите екипи на българските национални отбори.


 


Само преди дни националният ръгби отбор на България продължи серията си от надделя над отбора на Израел, като така записа 13-та поредна победа и със стопроцентов точков актив заема първото място в класирането в Южната дивизия на Конференция 1. Победителят в групата ще играе през 2024 г. на ниво „Трофи” (второто по сила на Стария континент) и ще участва в квалификациите за Световната купа през 2027 г.


 


„Не мога да не отбележа колко важна е подкрепата, която получаваме от WINBET и нейното значение за успехите на националния отбор и за постигането на високите цели, които сме си поставили като федерация. WINBET ни се притече на помощ в много труден момент и е съвсем естествено да издигнем сътрудничеството си на ново ниво. Благодаря на WINBET за приятелството“, коментира президентът на федерацията г-н Атанас Зафиров.


 


„Изключително щастливи сме, че българският национален отбор по ръгби отбелязва толкова изразителен прогрес през последните години. Техните успехи много ни радват и WINBET ще продължи да помага на федерацията, защото вярваме в успеха на националния отбор и на българското ръгби, а в лицето на БФР имаме доверен партньор. Пожелаваме успех на федерацията и на националните отбори на България“, коментира главният маркетинг директор на WINBET  г-жа Десислава Колева – Иванова.


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.