Хороскоп за уикенда 5-6 ноември 2022

https://crimes.bg/uncategorized/horoskop-za-uikenda-5-6-noemvri-2022/27413 Crimes.bg
Хороскоп за уикенда 5-6 ноември 2022

Овен


Важно е всеки да следва това, което е най-добро за него, но взаимно да се подкрепяте. Само така ще намерите „златната среда”. Отделете време и за романтика. Но това не означава да загърбите изцяло битовизмите.

Телец


Телците ще са изправени пред напрегнати почивни дни. Възможно е да се появи спор, засягащ някаква семейна ситуация, в който трябва да вземете страна. Бъдете деликатни в тона си и лавирайте, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате.

Близнаци


Не е изключено да има конфликти в паричната сфера. Може би ще искате да осъществите някаква ваша мечта, но радостта ви бързо ще бъде помрачена от финансовата реалност.

Рак


Опитвате се да балансирате между много различни отговорности и странични дейности. В резултат на това партньорът ви може да се почувства несигурен и застрашен. Определете приоритетите си и поговорете с него.

Лъв


За Лъвовете започва дълъг период на напредък в романтичната сфера, който ще бъде белязан от много взаимни компромиси. Стартът му ще е в събота.

Дева


Спорна ситуация с половинката може да ви накара да потърсите съвет от приятел. Внимавайте обаче какво споделяте, защото този приятелски разговор може да се окаже не само безполезен, но и да доведе до много главоболия.

Везни


Доста пълноценен разговор с голяма тежест предстои за обвързаните Везни. Духовната ви връзка се задълбочава и благодарение на това ще започнете да правите планове за по-далечното бъдеще.

Скорпион


Ще усещате известно напрежение в любовния си живот. Може би сте имали спор с половинката, който още „ви държи влага“. Сега е моментът да помислите и да разрешите всички нерешени въпроси.



Стрелец


Предстоят дни на самоосъзнаване и намиране. Ще имате възможност да разберете от какво се нуждаете в отношенията си към днешна дата, ще си дадете сметка колко са се променили приоритетите ви от началото на връзката. Помислете дали нуждите ви срещат реалността.

Козирог


Ако ви предстоят важни разговори с партньора, по-добре ги отложете, защото няма да донесат нищо положително. Ако имате конкретни съмнения, питайте директно, но не влизайте в дълги полемики.

Водолей



Риби


Отделете повече време на любимия човек и се радвайте на хармонията. Излезте на разходка, гледайте филм. Ако имате притеснения, споделете ги, защото ще бъдете наистина чути.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.