Главният прокурор Иван Гешев с реторичен въпрос към членовете на Комисията по конституционни и правни въпроси на НС

https://crimes.bg/uncategorized/glavniyat-prokuror-ivan-geshev-s-retorichen-vapros-kam-chlenovete-na-komisiyata-po-konstitucionni-i-pravni-vaprosi-na-ns/28270 Crimes.bg
Главният прокурор Иван Гешев с реторичен въпрос към членовете на Комисията по конституционни и правни въпроси на НС

Главният прокурор Иван Гешев зададе реторичен въпрос на членовете на Комисията по конституционни и правни въпроси на НС.


"Още се чудя какво би се случило в Италия, ако закрият Антимафия и политик, който е лобирал в съда да закрият Антимафия, влезе в леката кола на подсъдим в съда Антимафия? Какво би се случило в Италия, не в Германия и Франция? Още си задавам този въпрос и нямам отговор, честно казано. Той е може би въпрос на народопсихология, на морал, нямам представа, един много интересен въпрос, който седи пред мен от много време. Мисля върху него", заяви Гешев, видимо без да очаква отговор.


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.