Андреа си окепази фейса

https://crimes.bg/uncategorized/andrea-si-okepazi-feysa/27670 Crimes.bg
Андреа си окепази фейса

Русокосата фурия сама съсипва лицето си, като не се разгримира преди лягане. Това води до трайни увреждания на кожата на лицето.


„Порите на могат да дишат, запушени са от грима, които съсипва кожата. Има жени, които сами си причиняват това и сред тях е Андреа, която цяла нощ спи, омазана с тежък грим“ – коментира столичен дерматолог.


Андреа посещавала гримьора си през ден, като му плащала по 100 лева за макиаж. Вечерта обаче не се разгримира, за да разчита на макиажа и за следващия ден. Тя иска, като се събуди от сън да е прелестна, което едва ли й се получава. Така певицата сама съсипва лицето си и трупа години над възрастта си. Ето защо тя не пуска снимки в социалните мрежи, които не са обработени с фотошоп.


[caption id="attachment_68671" align="alignnone" width="300"] Андреа с грим и без грим[/caption]




Андреа от години е в девета глуха. Кариерата отдавна е почти погребана, а тя се е отдала на самосъжалението след раздялата си с Кубрат Пулев. Певицата се е фиксирала върху личния живот на боксьора и се занимава с миналите му похождения и незаконните му деца. Докато повечето й колежки народиха по няколко деца от различни мъже, блондинката стои сама като кукувица и пуска злъчни коментари в социалните мрежи по адрес на Кобрата.


 


 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.