10 дни „Български пощи“ не приемат никакви пратки. Как и с колко се е увеличил бизнесът на ЕКОНТ през това време

https://crimes.bg/uncategorized/10-dni-balgarski-poshti-ne-priemat-nikakvi-pratki-kak-i-s-kolko-se-e-uvelichil-biznesat-na-ekont-prez-tova-vreme/28191 Crimes.bg
10 дни „Български пощи“ не приемат никакви пратки. Как и с колко се е увеличил бизнесът на ЕКОНТ през това време

10 дни „Български пощи“ не приемат никакви пратки. Безпрецедентното блокиране на системите остава без коментар от правителството.


Имам питане – как и с колко се е увеличил бизнесът с пратки на ЕКОНТ през това време?
Разбира се, че е случайност това бездействие на голия дядо от ЕКОНТ. Но си представете, че това беше по времето на ГЕРБ – министър от ГЕРБ да е собственик на една от най-големите компании, която дублира държавната в ресора му. И държавната компания, която е под прякото му ръководство, не работи близо две седмици?! То щяха да са врякания, то щяха да са разследвания, обвинения за грабеж, то щяха да са протести, клетви, късания на ризи, сметки, анализи, коментари, новините щяха да повтарят казуса до скъсване!


А сега – НИЩО, ТИШИНА!


Позорни сте!


от фейсбук профила на Антон Тодоров

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.