Мъж нападна с „бомби от бензин“ миграционната служба (ВИДЕО)

https://crimes.bg/po-sveta/mazh-napadna-s-bombi-ot-benzin-migracionnata-sluzhba-video/27431 Crimes.bg
Мъж нападна с „бомби от бензин“ миграционната служба (ВИДЕО)

Шокиращ инцидент се случи в Дувър, Великобритания, след като мъж в раирано горнище нападна със самоделни бомби от бензин и фойерверки център за мигранти. От властите уточняват, че след атаката нападателят се самоубива.

Той дошъл до институцията, шофирайки негов автомобил. Спрял пред зданието и веднага хвърлил приготвените 3 бомби от бензин, като само 2 от тях избухнали.

След това той се върнал в колата и потеглил веднага към близка бензиностанция. Там направил примка и я завързал на стълб, после потеглил рязко с колата и по този начин се е самоубил.

Охранителни видеокамери заснели нападението и показват как служителите се втурват да гасят пожара по стената.

Към мястото на инцидента са насочени аварийни служби, а спецчасти са отцепели района.

От пожарната съобщават единствено часът, в който са повикани, както и, че е потушен огънят. Въздържат се от допълнителни коментари и от полицията, които към момента нямат официално изявление.

Сериозният инцидент предизвика трудове и на политическо ниво на Острова. Отправят се остри призиви към крайнодесните да прекратят реториката, базираща се на мигрантите.

Ще е много по-мило и ефективно да се помогне на хората, вместо да се продължава с кампанията на омраза, заяви Моузли, която е основателка на известна благотворителна организация.

Източник: dir.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.