Джордж Клуни проговори за семейството си

https://crimes.bg/po-sveta/dzhordzh-kluni-progovori-za-semeystvoto-si/40094 Crimes.bg
Джордж Клуни проговори за семейството си

С Амал не са имали планове да се женят официално

59-годишният актьор Джордж Клуни е от хората, които рядко говорят за личния си живот.

 

Ето, че след толкова време и това се случи в ефира на CBS. Джордж Клуни сподели новини за новия си филм "Небе в полунощ". Той разказа за брака си с 42-годишната Амал и за близнаците Елла и Александър.

 

"Няма съмнение, че присъствието на Амал в живота ми промени всичко. Всичко, което тя правеше и всичко, което касаеше нея, стана по-важно от онова, което се отнасяше до мен. А после се появиха децата. И това изпълни живота ми по начин, за който дори не бях предполагал, че може да се случи", откровено заяви Клуни.

 

Актьорът признава, че първоначално с Амал не са имали планове да се женят официално.

"Попитах я между другото, а на нея ѝ трябваше много време, за да каже "Да". Стоях на колене цели 20 минути, докато накрая казах - "Слушай, ще си навехна крака", спомня си през смях Джордж Клуни.

 

Близнаците също не били планирани. "Докато в един момент просто си казахме: "Какво мислиш за това?". Отидохме в клиника, направихме инвитро.

 

И ни казаха: "Ще имате момче". А аз отговорих: "Момче! Това е прекрасно!". А те продължиха: "И ще имате още едно дете".

 

„Бях готов за едно. Аз все пак съм на възраст. А изведнъж се оказаха две. Стоях 10 минути и си мислех: "Какво? Две?", разказва още актьорът, цитиран от "Уомън.бг".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.