27 загинали след ракетна атака срещу Мариупол (СНИМКИ 18+)

https://crimes.bg/po-sveta/27-zaginali-sled-raketna-ataka-sreshtu-mariupol-snimki-18/37441 Crimes.bg
27 загинали след ракетна атака срещу Мариупол (СНИМКИ 18+)

Васиссуалий Нечипоренко е един от хората, които обикаля града, за да може да събере колкото се може повече доказателства и снимков материал за това, което се е случило




Източник:




2015-01-24 19:15:00


По света


0

Прочетено: 169344

Кратка връзка








Снимкова галерия





Васиссуалий Нечипоренко е един от хората, които обикаля града, за да може да събере колкото се може повече доказателства и снимков материал за това, което се е случило: „Видях шест трупа, след третия престанах да снимам, прилоша ми. Говорят за десетки умрели на улицата. Има и много убити в блоковете. В момента градската власт заседава, за да измисли поредното идиотско изявление.

Не можах да видя нито един представител на местната власт. По улиците има много коли на Бърза помощ и полицията, непрекъснато минават пожарни автомобили. Но не вярвайте на паниката, не вярвайте и на разказите за това как всички са ужасени и бягат. Пред очите ми хора се наредиха на опашка за хляб в полуразрушен магазин. Точно до тях имаше труп”, разказва Васиссуалий Нечипоренко.

Сайтът на Мариупол 0629.com.ua разкрива и за друга, потресаваща трагедия. По време на днешния обстрел е загинало цяло семейство – дядо, баба, дъщеря им и нейният 3-годишен син. Хората са раздвоени в коментарите си за случилото се. Някои от тях обвиняват Путин, други – Порошенко. Появиха се и първи теории на конспирацията за това, че всичко може да не е точно така, както изглежда. 


Журналистът Артем Фурманюк съобщава: „От съвсем достоверен източник научих, че половин час преди да започне обстрелът, са спрели тока, водопроводите и газта. Чакам потвърждение на тази информация”, пише той на страницата си във Фейсбук.

До този момент вече са загинали 30 души, ранените са над 100.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.