Жестоко убийство смрази България

https://crimes.bg/kriminalno/zhestoko-ubiystvo-smrazi-balgariya/27822 Crimes.bg
Жестоко убийство смрази България

Поредното жестоко убийство смрази България.


Мъж от белослатинското село Търнак е издъхнал, след като му е бил нанесен жесток побой. Новината бе съобщена от областната дирекция на МВР.


Сигналът по случая е подаден в Районното управление на полицията снощи малко преди 22.30 от дежурния лекар.

В сигнала се посочва, че мъж на 47 години е издъхнал, след като е бил транспортиран в болницата и приет в отделение.


При проведеното разследване служителите на реда установили, че във въпросната вечер около 22 ч. в селото е възникнал спор, участници в който били трима мъже. По-късно обаче разпрата помежду им прераснала в побой. В резултат на множеството тежки удари, които двамата опоненти нанесли на 47-годишния мъж, той получил тежки травми, които причинили смъртта му.


Побойниците на мъжа са задържани в Районното управление на полицията в Бяла Слатина. Единият от арестуваните е брат на жертвата.

Тепърва предстои да се уточни причината, довела до смъртта на мъжа, което ще стане чрез аутопсия.

По случая е образувано досъдебно производство.


Прави впечатление, че напоследък физическата саморазправа в резултат на пиянски разпри се случва все по-често. В случая не става ясно дали тримата мъже са стигнали до разпрата след употребата на алкохол или просто са се опитали да разрешат стар спор помежду си.

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.