Жестоко убийство край Асеновград

https://crimes.bg/kriminalno/zhestoko-ubiystvo-kray-asenovgrad/38021 Crimes.bg
Жестоко убийство край Асеновград

Жестока трагедия се разиграла днес в село Казаново, Асеновградско, съобщават от БЛИЦ.

Баща е отнел живота на сина си с изключителна жестокост. Драмата се разиграла между 60 годишен мъж, който е бил в нетрезво състояние и 35-годишния му син.

Жертвата също била в нетрезво състояние. Преди кървавия екшън това двамата мъже отишли на нивата, за да работят. След като си свършили работата, решили да се почерпят. Но след почерпката между тях избухнал скандал.

В разгара на свадата разяреният баща грабнал ножа и наръгал сина си. За съжаление нараняванията по тялото на 35-годишния мъже се оказали фатални. Баща му е арестуван. На мястото на кървавата драма в момента има екип от разследващи, които извършват оглед с цел изясняване на ситуацията, свързана с фаталната развръзка. Случаят е поверен на Окръжна прокуратура Асеновград.

Местни жители твърдят, че синът е бил психически неуравновесен. Той често вдигал скандали на родителите си и именно поредният скандал е станал причината за фаталната развръзка

Преди дни 64-годишен мъж стана жертва на агресията на свой съгражданин от Казанлък. Възрастният мъж е бил зверски пребит заради паркомясто. Към 22,00 часа вечерта на 4 юли той е бил открит в безпомощно състояние. Случайни минувачи повикали линейка. Въпреки усилията си, лекарите не успяха да спасят 64-годишния мъж. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.