Застреляха млад мъж при скандал в хотел

https://crimes.bg/kriminalno/zastrelyaha-mlad-mazh-pri-skandal-v-hotel/27748 Crimes.bg
Застреляха млад мъж при скандал в хотел

Млад мъж бе застрелян по време на скандал, разиграл се в хотел.


От съобщената от полицейските власти информация става ясно, че убийството е в резултат на ситуация с домашно насилие.


Жертвата Оунси Алън е в Топ 25 на най-добрите състезатели в света по обяздване на бикове. Той е бил застрелян в хотел в Солт Лейк Сити, щата Юта). Състезателят бил отседнал в хотела покрай участието му в поредното родео.


Полицейските власти посочват, че екшънът се е разиграл около полунощ. Малко по-късно получили сигнал за стрелба в хотела, който се намирал на разстояние от около 4 километра от „Вивинт Арена“ – домашната зала на баскетболния Юта Джаз.


Когато органите на реда пристигнали на мястото, се натъкнали на безжизненото тяло на млад мъж. То било в коридора пред хотелска стая.

На полицаите им направило впечатление, че по трупа му имало няколко огнестрелни рани.


Вече има арестувана заподозряна за убийството. Това е ЛаШоун Денис Бегли – 21 годишната бивша приятелка на Оунси Алън.

Запознати издават, че убийството било предшествано от скандал, започнал още в питейно заведение в центъра на града, където даже си разменили няколко удара. След това Алън отишъл в стаята й, за да си събере багажа, когато на излизане бил застигнат от куршума, изстрелян от нея.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.