Заплита се случаят с жестокото убийство, което потресе България

https://crimes.bg/kriminalno/zaplita-se-sluchayat-s-zhestokoto-ubiystvo-koeto-potrese-balgariya/27819 Crimes.bg
Заплита се случаят с жестокото убийство, което потресе България

Все по-заплетен става случаят с жестокото убийство, което потресе България.


Оказва се, че мъжът, който издъхна след нанесения му жесток побой в белослатинското село Търнак, е бил удрян с бухалка от брата и племенника му.

Това стана ясно от информацията, съобщена от прокуратурата във Враца.


По случая бе образувано досъдебно производство, след като дежурният лекар подал сигнал за мъж, без сърдечна дейност и с рана в областта на главата.

При разследването на случая било установено, че около 22 ч. на улицата, на която мъжът живеел в с. Търнак, възникнал битов скандал. Участници в него били трима мъже, които са с роднинска връзка. Малко след началото на скандала, той прераснал във физическа саморазправа.


В резултат на ударите 47-годишният М.А. издъхнал по време на приема му в Спешното отделение в болницата в Бяла Слатина.

На медиците не им оставало нищо друго, освен да констатират смъртта му.


При извършения оглед на местопроизшествието, е бил открит предмет, наподобяващ бухалка.

Установени са и извършителите на убийството – 28-годишният Ф.М. – племенник на убития и 50-годишният Ш.А. – брат на убития.


Наблюдаващият прокурор е издал постановление с което двамата са привлечени в качеството им на обвиняеми. Те са били задържани за срок от 72 часа. Предстои в съда да бъде внесено искане за вземане на мярка за неотклонение.

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.