Заплита се мистерията с двата трупа в Стара Загора

https://crimes.bg/kriminalno/zaplita-se-misteriyata-s-dvata-trupa-v-stara-zagora/28046 Crimes.bg
Заплита се мистерията с двата трупа в Стара Загора

Мистерията по случая с двата трупа в Стара Загора става все по-заплетена.


Предполага се, че по всяка вероятност убийството е извършено през вчерашния ден, отбелязва Нова тв.


На този етап разследващите все още не могат да кажат с точност кога е извършено убийството. Факт е, обаче, че са направени три изстрела. Според специалисти, мъжът първо е убил приятелката си, след което си е теглил куршума.


За щастие по време на разигралата се трагедия детето им не е било в дома.

Това, което се знае за двете жертви, живели на семейни начала е, че мъжът е бил военен, а жената е изкарвала прехраната си като медицинска сестра.


Преди няколко дни мъжът е претърпял инцидент, но не се уточнява точно какъв. Заради него той трябвало да е все още в лечебното заведение. Не стават ясни причините, поради които е напуснал болницата по-рано от предвиденото и дали не е избягал на своя глава.


Все още не е оповестена основната версия, по която работят следователите.

Все пак запознати със случая разкриват, че се работи по три основни версии – задължения, битови проблеми или пък убийство от ревност.


Предстои да бъде изяснено дали оръжието, с което е извършено убийството и последвалото самоубийство е служебно или лично.

Съседи разкриват, че двамата се карали, но не повече от обичайното за двама души, живеещи под един покрив.

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.