Закопчаха жесток убиец край Варна

https://crimes.bg/kriminalno/zakopchaha-zhestok-ubiec-kray-varna/27675 Crimes.bg
Закопчаха жесток убиец край Варна

Жесток убиец бе закопчан край морската ни столица.


Органите на реда, са задържали мъжът, който намушка смъртоносно 55-годишен. Припомняме, че тялото на жертвата, бе открито в местността „Сотира“ край Варна. Както вече стана ясно това далеч не е първата криминална проява в досието на извършителя на убийството.


Разследващите твърдят, че причината за жестокото убийство, са хулигански подбуди, отбелязва Българската национална телевизия. На този етап разследващите все още не са уточнили дали убиецът и жертвата му са се познавали. Не са изяснени и точните мотиви, стоящи зад извършеното престъпление.


Жертвата е бил служител в компания, която се е занимавала със сигнално-охранителна дейност. В деня на убийството до фаталния изход се стигнало заради сбиване между двамата.

По случая е образувано досъдебно производство за умишлено убийство.


Междувременно стана ясно, че слепец и съпругата му, са станали жертва на жестока агресия на пътя. 53-годишен от с. Бабяк, благоевградско им е скочил на бой, след като при минаването си с джипа, агресорът ударил ръката на слепия мъж – 50-годишния Камен Гайтанов, който се държал за съпругата си Атанаска.


След като потърпевшият реагирал, вместо извинение от страна на шофьора, той започнал да ги заплашва. В един момент напрежението стигнало до връхната си точка, водачът слязъл от колата и счупил бастуна на слепеца, след което го ударил по главата. Не пожалил и съпругата му, а й нанесъл няколко удара в рамото и корема, след което избягал. И тримата замесени в свадата са от ромски произход.

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.