Внимание! Trade.com работи без лиценз

https://crimes.bg/kriminalno/vnimanie-tradecom-raboti-bez-licenz/37885 Crimes.bg
Внимание! Trade.com работи без лиценз

TRADE.com не защитава инвестициите ви, не управлява парите ви и свързания риск, и работи с фалшив лиценз, необходим за търговия с финансови инструменти. Избирайки тази компанията да управлява парите ви, вие рискувате да загубите големи суми и да станете поредния опарен клиент от фирмата.
Източник:
2018-01-11 18:36:00


Измами


0

Прочетено: 253890

Кратка връзка
TRADE.com не защитава инвестициите ви, не управлява парите ви и свързания риск, и работи с фалшив лиценз, необходим за търговия с финансови инструменти. Избирайки тази компанията да управлява парите ви, вие рискувате да загубите големи суми и да станете поредния опарен клиент от фирмата. Обещанието на брокерите за големи печалби, в повечето случай не е подплатено с добра стратегия и това прави вашата инвестиция доста рискована и нестабилна. В повечето случаи при „зарибяване“ на клиенти, компанията обещава и различни видове обучения, които обикновено така и не се състоят. Друг често срещан проблем е, че когато и да се опитате да получите информация за състоянието на капитала си или искате да си вземете парите, вашият личен трейдър не си вдига телефона и става неоткриваем. Така попадате в един омагьосан кръг, в които няма как да вземете правилно инвестиционно решение, защото от Trade.comне ви дават тази възможност. Трейдърите от фирмата са некомпетентни, нямат идея какво работи и какво не, поведението им е безкрупулно и нагло. 

При обстойна проверка бяха открити хиляди жалби, а най-големият проблем на тази компания е, че работи без лиценз, което е опасно както за парите ви, така и за вашите бъдещи инвестиционни планове. Някои от клиентите им са ожилени със стотици хиляди левове, други ипотекират скъпи имоти, а трети са изнудвани от мениджърите със създаване на проблеми в работата и бизнеса. Веднъж попаднете ли като клиент на Trade.com, ще следват загуба след загуба, а отърваването от тази мрежа ще бъде почти невъзможно. 

Ето и сайта на дружетвото: www.trade.com 

Ако получите обаждане за работа или обаждане, което съдържа инвестиционно предложение от горепосочената компания, веднага се свържете с Комисия по Финансов Надзор на тел. 02 9404 999, изпратете електронно съобщение на електронната поща на Комисия по Финансов Надзор: [email protected] или се свържете с най-близкия център на МВР.

Вижте пълния списък с нелицензирани фирми: http://www.fsc.bg/bg/za-potrebitelya/preduprezhdeniya-za-potrebitelite/ 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.