Витоша в кръв и гилзи! Разстреляха като куче Алексей Петров - Трактора!

Мъж в ловна униформа екзекутирал бившата барета и спътницата му

https://crimes.bg/kriminalno/vitosha-v-krav-i-gilzi-razstrelyaha-kato-kuche-aleksey-petrov-traktora-3/114901 Crimes.bg
Витоша в кръв и гилзи! Разстреляха като куче Алексей Петров - Трактора!

Мъж в ловна униформа екзекутирал бившата барета и спътницата му

Алексей Петров е бил застрелян. Убийството на Трактора е извършено с пушка в столичния квартал "Драгалевци", на пътя, който води към хижа "Алеко"

Сигналът за стрелбата е получен в МВР в 12.20 ч. Веднага на място са изпратени екипи на полицията, които установяват безжизнено тяло на мъж и ранена жена.

 

Спътницата му е била простреляна в гърдите. Транспортирана е в болница "Пирогов" в тежко състояние, като дотам е съпроводена от тежко въоръжени полицаи.

Жената е успяла да даде описание на убиеца, преди да бъде приведена в медикаментозна кома:

 

"Мъж с ловни дрехи ни застреля", това е казала простреляната с Петров жена. Именно тя е подала сигнала до 112.

 

Всички входове на София са блокирани от полицейски автомобили. Градският прокурор на София Илияна Кирилова, заедно с двама от заместниците й Христо Кръстев и Ивайло Илиев, са на мястото.

 

Срещу Петров бяха извършени още два опита за покушение - през 2002 и 2015 г. При първия Петров е прострелян в гърдите и крака с автомат. Така и не стана ясно кой е атентаторът и каква причината за престъплението. Неофициално се говореше, че става въпрос за разчистване на сметки при преразпределението на охранителен и застрахователен бизнес.

Източник: crimesbg.com

 

1 Коментара

Свидетел

10 months before

Мъж с ловни дрехи. Ей сега му се стъжни на убиеца! Имат му описанието !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.