Васил Божков навлече проблеми и на шефовете на "Национална лотария"

https://crimes.bg/kriminalno/vasil-bozhkov-navleche-problemi-i-na-shefovete-na-nacionalna-lotariya/34345 Crimes.bg
Васил Божков навлече проблеми и на шефовете на "Национална лотария"

Васил Божков навлече проблеми на шефовете на "Национална лотария" -  Милен Ганев и брат му Димитър. Покрай задочното привличане на хазартния бос като обвиняем подчинените му също имат проблем с властите.

 

Милен Ганев е бил задържан и е престоял близо денонощие в полицията. Той е бил освободен, след като са били снети показанията му. 

 

Неговият брат Димитър Ганев, който е също е шеф на "Национална лотария" е прекарал няколко часа в полицията, където е дал показания. Той пътува до Турция заради лагера на "Левски". Но при завръщането си в родината е бил задържан.

 

Междувременно медиите усилено тиражираха информацията, че Ганев е в неизвестност. Причина за това бе неговият телефон, който дълго време бе изключен. 

 

Александър Тумпаро, който е от кръга на Васил Божков, също има проблеми с властите. За свободата му те поискаха гаранция в размер на 1 500 000 лева.

 

Засега Божков остава в арестно помещение в ОАЕ. Там той е задържан заедно със собственика на "Левски" Георги Попов. Още един от приближените му - Бекяров бе арестуван на летище "София. Това се случи непосредствено след неговото завръщане с полет от Виена, пише БЛИЦ. 

 

Все още не е ясно при какви условия Васил Божков ще бъде предаден на родните власти и дали това ще се случи. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.