Ужас! Счупиха гръбнака на младеж в дискотека

https://crimes.bg/kriminalno/uzhas-schupiha-grabnaka-na-mladezh-v-diskoteka/27560 Crimes.bg
Ужас! Счупиха гръбнака на младеж в дискотека

Истински ужас се разигра в дискотека.


По време на едно от вечерните си излизания, младеж си е тръгнал с линейка от дискотеката, тъй като е бил счупен гръбнака му.


Става въпрос за талантливия босненски баскетболист Азур Терзич. Той излязъл на дискотека с приятели и в един момент се отделил от компанията. Няколко часа по-късно от него нямало и следа.


Младежът бил открит в безсъзнание от складов работник на намиращия се в близост до дискотеката търговски център. Гръбнакът на момчето бил счупен, а семейството му твърди, че е бил направен опит той да бъде убит.


Близките на Азур Терзич направили опит да разучат какво му се е случило, преглеждайки видеозаписите от камерите, намиращи се около мястото на инцидента. Оказва се обаче, че точно във въпросната вечер те не са работили, което е доста странно.


Освен това един не е видял какво се случва, въпреки че наоколо имало много хора. За момента истината остава пълна мистерия.

Семейството му обяви в мрежата, че е бил направен опит Азур да бъде убит и няма да се откажат, докато не разкрият кой и защо го е направил.


На този етап не се съобщава дали има някакви шансове за младежа или ще остане на легло до края на дните си.

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.