Убийцата Елеонора с шокираща молба в съда

https://crimes.bg/kriminalno/ubiycata-eleonora-s-shokirashta-molba-v-sada/34090 Crimes.bg
Убийцата Елеонора с шокираща молба в съда

Задържаната за убийството на баща си в село Доброплодно - Елеонора М., остава в ареста. Това решиха магистратите от Окръжен съд Варна, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Фокус".

Обвиняемата поиска в съдебната зала да бъде освободена за една седмица, която ще прекара на село. Младата жена поясни, че през това време няма да върши нищо нередно. Тя заяви, че просто иска да си отиде, за да получи социалните си помощи, които ще бъдат раздавани до 18 декември.

Според данни на прокуратурата, Елеонора е безработна. Тя се е издържала от пенсията на покойния си баща. За прехраната си разчитала на домашен социален патронаж, от който и той е получавал храна.

Обвиняемата и нейният баща живеели в крайно лоши условия. Тя е майка на две деца, но не полага грижи за тях. В съда тя заяви, че е искала само да се предпази от баща си, тъй като той се опитал да я удари с дърво.Според официалните данни, Елеонора страда от лека форма на шизофрения. Тя няма постоянни доходи, но периодично получавала по 40 лв за дейности, които извършва за кметството. По всяка вероятност искането на служебния й адвокат ще бъде уважено и мярката й ще бъде променена на "домашен арест", пише БЛИЦ.

Снимка: "Нова Варна"

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.