Убиецът на абитуриентката Стефка я давил в канала, за да е сигурен, че е мъртва

https://crimes.bg/kriminalno/ubiecat-na-abiturientkata-stefka-ya-davil-v-kanala-za-da-e-siguren-che-e-martva/31538 Crimes.bg
Убиецът на абитуриентката Стефка я давил в канала, за да е сигурен, че е мъртва

Извергът Владимир Костадинов опита да представи деянието си като самоубийствоНови, ужасяващи разкрития за смъртта на абитуриентката Стефка са на път изцяло да потвърдят вината на убиеца й. Според данни на обвинението, Владимир Костадинов е натискал главата на девойката под водата в канала, в който беше открито тялото й, за да се увери, че е мъртва. Всички документи по делото ще бъдат внесени днес в съда от страна на прокуратурата, за да бъде поискано Костадинов да бъде обвинен в предумишлено убийство.Стефка Маджарова е убита от ревностПрипомняме ви, че абитуриентката Стефка Маджарова беше открита мъртва в канала в Йоаким Груево на 12 юни миналата година. Следите отведоха разследващите до приятеля й Владимир Костадинов, който се опитал да изкара престъплението си като самоубийство. Органите на реда обаче бързо разкриха какво точно се е случило на фаталната дата.Владимир и Стефка излезли заедно, но се скарали за пореден път. Девойката спряла колата си в близост до канала, намиращ се над селото и понечила да излезе навън. Тогава обаче извергът се нахвърлил върху нея с юмруци, пребивайки я от бой. Тъй като обаче установил, че момичето все още диша, замъкнал тялото й до водата и натискал главата й докато се увери, че е мъртва.След което се прибрал най-невъзмутимо в дома си, припомнят от ПИК. Причината за убийството е неконтролируемата ревност на Владимир.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.